×
 

 

13:30 – 14:00 uur Inloop en ontvangst
14:00 – 15:00 uur Plenaire opening door wethouder van Leeuwarden en voorzitter regionaal werkbedrijf Frylân Werkt! Friso Douwstra

Christien Bronda is directeur Participatie en Decentrale Voorzieningen bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij neemt u op enthousiaste wijze mee in de wereld van de arbeidsmarkt, personele vraagstukken en hoe daar invulling aan te geven. Daarnaast geeft zij een toelichting op de nieuwe maatregelen die het ministerie heeft genomen om werkgevers de komende jaren te ondersteunen op diverse gebieden.
15:00 – 15:15 uur Pauze
15:15 – 17:15 uur Start van ‘Ga mee op reis...’
  Inclusief ondernemen
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van inclusief ondernemen? Neem uw wandelschoenen mee en ga op pad!
  Binden en boeien van personeel
Ga mee op reis en kom meer te weten over leven lang leren, duurzame inzetbaarheid en het binden van talent.
  Arbeidsmobiliteit
Tijdens deze route komt u onder andere langs de zeer succesvolle voorstelling Lost in the Greenhouse, dit jaar gespeeld in het kader van Leeuwarden Fryslân 2018 - Culturele Hoofdstad van Europa. Over een Poolse jongen, die hoopt op een betere toekomst in Nederland. Met als achtergrond een sterk veranderende samenleving, de toenemende arbeidsmigratie en de dreigende leegloop van het platteland.
  Innovatief personeelsbeleid
Hoe kan stress goed werken voor uw werknemers? Kijkt u naar uw medewerkers als mede-ondernemers? En hoe kijken zij naar u?
17:15 – 17:30 uur Pauze
17:30 – 18:15 uur Keynote speaker Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van o.a. ‘De Wereld Draait Door’ sluit af. Hij legt u op een bevlogen en boeiende manier uit hoe het brein werkt. Ook geeft hij inzicht hoe u uw brein goed kunt benutten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.
18:15 - 19:00 uur Walk-in buffet